Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A menjar-se les lleones

L'AEM vol tornar a sumar tres punts més a Recasens després de la derrota per la mínima de la jornada passada davant un Athletic Club que voldrà demostrar perquè és un dels grans de la categoria

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Després d'una derrota complicada al camp de l'Eibar, on tot i fer un mal partit l'equip de la Terra Ferma va aconseguir gairebé puntuar, l'equip de Roger Lamesa vol tornar a somriure en forma de 3 punts. L'empresa no serà gens fàcil, però quina ho és en aquesta Lliga tan complicada però alhora tan bonica; que el rival serà un dels filials dels equips històrics del futbol femení, l'Athletic Club. Un dia especial, enmig de la festa major de Lleida, un fet especial que farà que l'afició lleidatana respongui omplint Recasens per donar tot l'alè possible a les seves jugadores.

«Sabem que és un filial, amb jugadores de molta qualitat i que a més aquest estiu s'ha professionalitzat» explica l'entrenador lleidatà Roger Lamesa, qui és conscient que el seu equip només podrà competir «si iguala amb intensitat l'Athletic». «És el moment de gaudir, però amb ganes de demostrar a la gent i a nosaltres mateixes el nostre nivell» afegeix Lamesa que afegeix que tot i el gran respecte per al rival «l'AEM anirà pel partit».

I és que si l'AEM vol aconseguir el seu objectiu de salvar la categoria a final de temporada, ha de fer del seu camp un dels fortins de la competició. «La salvació depèn d'aconseguir que els equips vinguin aquí sàpiguen que ho tindran complicat, que Recasens sigui un dels camps més difícils, i això només ho podem fer amb ganes, intensitat i bon futbol» conclou Lamesa esperant que la ciutat de Lleida torni a respondre i les graderies s'omplin de color blau per portar el seu equip a una nova victòria.

 

Notícies relacionades

Comenta