Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A pel tres de tres

L'AEM rep l'equip castellanolleonès del Parquesol amb la clara intenció de sumar tres punts i encadenar tres victòries consecutives

Paula Santamaria (Futfem.cat)

Enmig de la setmana tan complicada que estem vivint al nostre país, amb mobilitzacions constants a tot el territori i les dificultats que això ha anat provocant a totes les entitats esportives, l'equip de la Terra Ferma que competeix a la lliga Reto Iberdrola, Segona Divisió grup nord, té l'oportunitat de sumar la tercera victòria consecutiva davant el Parquesol. «És un equip que només ha perdut dos partits, haurem de ser molt prudents davant un equip que no ha encaixat gaires gols» explica l'entrenador lleidatà, Roger Lamesa qui afegeix també que el rival d'aquesta setmana «comet molt pocs errors i costa molt penalitzar-les».

L'equip blau intentarà sumar els tres punts per seguir amb la bona dinàmica de les últimes setmanes, sobretot després d'aconseguir la primera victòria lluny de Recasens i alhora també per brindar una alegria a Maria Subies, que desgraciadament s'ha confirmat la seva lesió i estarà unes setmanes de baixa. «Hem de seguir fer-nos fort a casa i intentar molt competitives com hem estat fins ara» explica Lamesa que també té paraules d'elogi cap al seu equip, ja que pel tècnic«l'equip ha sabut trobar solucions als problemes tàctics que ens han plantejat i han sabut donar resposta a moments complicats».

Una oportunitat de tornar a sumar i mantenir-se en la part alta de la taula i anar sumant punts per tal de poder assolir com més aviat millor el gran objectiu, la permanència en aquesta lliga tant i tan competitiva.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta