Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A seguir sumant a Recasens

L'AEM rep el Racing amb la intenció de seguir fent valer la seva condició d'invicte com a local i sumar de nou els tres punts

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Si aquesta temporada era un regal per gaudir de la categoria de plata i poder tastar el futbol d'elit l'AEM s'ha entossudit a encara fer-la més gran. Amb uns resultats immaculats a casa, on ha guanyat tots els partits i contra rivals de gran entitat s'ha guanyat un lloc a la part noble de la taula i el respecte de tots els seus rivals, que saben que quan hagin de visitar Recasens no serà gens fàcil endur-se'n algun punt. A més, aquesta setmana l'equip de la Terra Ferma recollirà un premi que se li atorga pel foment del futbol femení a les comarques de Ponent, un fet que per a l'entrenador de l'equip blau, Roger Lamesa és motiu «d'orgull ser distingides per la societat de la ciutat de Lleida».

El rival d'aquesta setmana és el Racing de Santander, un equip que ha demostrat que pot ser capaç de derrotar el Barça B o de perdre amb un dels equips cuers, el Parquesol. Serà un partit per tant per no badar. «Té jugadores de molt nivell, però és un equip imprevisible, que et pot penalitzar si no estàs concentrada, ja que les seves davanteres ataquen molt bé els espais si els hi concedeixes», explica l'entrenador lleidatà que ha afegit abans d'acabar: «Hem de ser capaces de guanyar segones jugades i generar perill en la seva última línia, que és potser el seu punt més feble i generar moltes ocasions de perill per tal de sumar».

Un nou partit al fortí de Recasens, que espera veure junt amb tota l'afició lleidatana una nova victòria del seu equip, per sumar 3 punts i ja encara l'últim tram de l'any amb la convicció de tenir més de la meitat de la feina per la permanència feta i encarar el 2020 per gaudir-lo.

 

Notícies relacionades

Comenta