Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A recuperar l'esperit de Recasens

L'AEM vol sumar tres punts abans de Nadal davant l'Oviedo i tancar l'any invicte com a local al fortí de Recasens

S'acaba el gran any de l'AEM, però encara queda un últim partit, 90 minuts davant un rival que «havia de ser un dels candidats a l'ascens», tal com explica l'entrenador lleidatà de l'AEM, Roger Lamesa. Després de la desfeta a l'última jornada en la seva visita a terres gallegues, l'equip de la Terra Ferma vol refer-se brindant una nova victòria a casa davant els seus aficionats i mantenir la màgia de Recasens almenys fins a l'any vinent.

«El canvi d'entrenador ha fet que l'equip es despertés», comenta Lamesa que reconeix que l'Oviedo és «un equip molt físic i que tracta molt bé la pilota, que arriba amb una bona línia, fet que les farà molt més perilloses». L'equip asturià visitarà Recasens havent-se refet d'un inici pèssim, que va acabar amb l'esmentat canvi d'entrenador i a poc a poc ha anat escalant posicions a la taula.

«Amb les baixes que tenim esperem un partit complicat, però juguem a casa, i no hi ha excuses que valguin, hem de competir davant de qualsevol rival i intentar seguir sumant per aferrar la permanència com més aviat millor» conclou Lamesa, conscient de la dificultat d'aquest matx en l'última jornada d'un 2019 històric per a l'equip blau.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta