Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Hora de guanyar

L'AEM visita el Zaragoza en un dels camps més complicats de la categoria amb l'esperança de poder emular el Seagull i endur-se els tres punts

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Arribats a aquesta alçada de la competició i havent-se ja vist les cares tots els equips es referma la convicció que aquesta lliga és una de les més igualades i de més nivell dels últims anys. No hi ha absolutament cap equip que pugui resultar més senzill que un altre i cada partit és una autèntica lluita entre dos equips de moltíssima qualitat que busquen tres punts per acostar-se al seu objectiu. El partit d'aquesta setmana per a l'AEM n'és un bon exemple. Dos grans equips que ja van demostrar en el partit d'anada un gran nivell tornen a veure's les cares amb la intenció de no perdre el tren capdavanter de la taula.

«És un dels camps més complicats, només Seagull hi ha guanyat» comenta l'entrenador lleidatà, Roger Lamesa, conscient que el seu rival «té moltes potencialitats». I és que l'equip aragonés és un conjunt amb molts matisos, amb una ambició molt gran per tornar a la màxima categoria i per això «mou molt la plantilla en totes les finestres de mercat».

«Sabem que trobarem un gran equip, que buscarà sorprendre'ns i nosaltres voldrem estar a l'altura d'un partit tan atractiu com aquest» finalitza Lamesa que també ha lamentat les baixes que l'AEM tindrà per aquest partit, sobretot en la seva línia defensiva, ja que Vernet està lesionada i 'Jani' sancionada.

Un excel·lent partit per a intentar tornar a sumar tres punts, tal com va aconseguir l'AEM a la primera volta i no hem d'oblidar que el Zaragoza fou el primer rival d'aquesta temporada a Recasens, el que va obrir la magnífica ratxa de la primera volta, i si ara torna a obrir-ne una, però com a visitant?

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta