Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Cap de setmana 'gran'

L'AEM visita la ciutat esportiva de Lezama, de les més importants del futbol estatal, per enfrontar-se a l'Athletic B, un dels aspirants al títol

Baudi Rincón (Futfem.cat)

A terres biscaïnes quan arriba la festa major l'anomenen la 'Setmana Gran', i tot i que aquestes dates no coincideixen amb el partit, per a les noies de Terra Ferma sí que ho serà. Poder conèixer de primera mà les instal·lacions d'un dels clubs de referència al futbol femení i masculí com és l'Athletic Club sempre és un premi, una oportunitat meravellosa de gaudir i assaborir la puresa del futbol i sobretot d'endur-se una experiència preciosa.

«Tenim moltes ganes de poder viure aquesta experiència» explica l'entrenador lleidatà Roger Lamesa que també destaca el «fet de viatjar el dia abans i poder conèixer i visitar les instal·lacions». Una situació bastant excepcional el que l'AEM pugui desplaçar-se el dia abans donat el pressupost ajustat que té l'equip blau en la seva primera temporada al futbol professional, però que de ben segur l'equip ho agrairà, no només per poder conèixer Lezama més a fons, sinó per al descans que farà que l'equip pugui competir en millors condicions. «Tenim baixes com les de Nadia i Patri, però tenim molt clar què volem fer» explica Lamesa afegint «la importància de tenir clar què no ha de fer l'equip si vol puntuar davant l'Athletic».

«Amb aquest partit acabem el 'Tourmalet' particular de quatre dels rivals més complicats, esperem poder sortir amb bones sensacions d'aquest partit per afrontar amb energia tot el que ve», conclou Lamesa, esperançat que el seu equip faci un bon paper en un lloc tan emblemàtic i ja poder començar a preparar el següent tram de la temporada i donar-se el luxe de somiar.

 

Notícies relacionades

Comenta