Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Toca guanyar

L'AEM rep un dels cuers de la Lliga, el Pozuelo, amb ganes de fer bo l'empat de la setmana passada a Valladolid sumant tres punts més

Baudi Rincón (Futfem.cat)

En aquesta competició no hi ha cap partit fàcil, i això ho demostren els números que ens diuen clarament com de cara és una victòria com a visitant. És per això que l'equip de la Terra Ferma ha de recuperar el fortí de Recasens, tornar a tancar la porteria i tornar a sumar tres punts. «Hem de recuperar la fermesa davant els equips de la part baixa, sembla que ens costi més jugar amb equips de baix que amb els de dalt» explica Roger Lamesa, entrenador de l'AEM. L'equip blau afrontarà aquest matx havent empatat els darrers dos partits, tot i que amb les sensacions positives de la darrera jornada davant el Parquesol. «Estaria bé tornar a sumar tres punts i així fer bo els darrers empats, si guanyes tens la sensació que has guanyat punts i en canvi si perds, que els has perdut», afegeix Lamesa.

En clau esportiva, l'equip blau sembla maleït en la seva línia ofensiva, ja que aquesta setmana tornen a ser dubte algunes de les seves jugadores més determinants en atac, com és el cas de Natàlia, que podria ser baixa i sumar-se a les ja confirmades de Nadia i la d''Uri', que ja s'està recuperant de l'operació de la greu lesió al turmell que es va fer davant l'Sporting. Un cop més, per compensar les baixes, l'equip lleidatà tornarà a recórrer al planter i convocarà algunes jugadores del filial, com és el cas de Briansó.

Tres punts importants per trencar la ratxa d'empats, tornar a convertir Recasens en un fortí i poder brindar a la cada vegada més nombrosa afició una victòria que ja fa massa setmanes que es resisteix, i sobretot, per tornar a gaudir de la sensació de tres punts i seguir en les posicions de privilegi de la taula.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta