Més notícies de Nacional

Competir amb una nova mentalitat

La coordinació i les jugadores del Sant Gabriel confien en oferir una altra imatge després de les dues patacades inicials

Futfem.cat | Marc Moliné

Cap aficionat al Sant Gabriel hagués pensat que l'equip no trauria cap profit de les dues primeres jornades i es començaria a dubtar o no acabar de confiar en un equip fet per donar guerra des de l'inici. Tot i reconèixer des de dins del vestidor que la davallada inicial ha agafat per sorpresa a tothom, la direcció i l'equip ho veuen com una motivació per afrontar la propera jornada amb més caràcter i noves sensacions.

"El primer partit de Lliga sempre és complicat i més encara a la ciutat esportiva de l'Espanyol, però el que es va viure contra la Roca ens va sorprendre, i més encara amb un 2-0 favorable", ha assegurat el coordinador del femení blau Pedro Martín. Fent autocrítica, el responsable adrianenc ha reconegut que aquest esport pot ser molt injust sovint: "A vegades el futbol és molt cruel i et dóna un cop a la cara sense adonar-te'n". En la seva opinió, Pedro no sap quina reacció tindrà ara l'equip, tenint en compte l'aturada per seleccions que es va produir la setmana passada, i que per ell, "després de patir dues derrotes, la millor forma d'aixecar-se ben ràpid és sortir a guanyar el proper partit", sense que es produeixin descansos de fins a 14 dies. Tot i així, veu l'equip "capacitat per poder viure una temporada tranquil·la a Segona Divisió".

Amb una mica més d'il·lusió es viu la situació per part de les jugadores, i amb motivació de voler treure el regust amarg que s'hagi pogut deixar entre els aficionats blaus. "Hem arrencat la Lliga amb una mala dinàmica, però tenim equip per ser a la zona alta", ha assegurat la migcampista Mònica Orteu. També ha puntualitzat que les noves jugadores "encara s'estan adaptant al grup i a mesura que avancin les jornades millorarà la dinàmica".
Per aquesta jornada, el Sant Gabriel de Loren Rubio tornarà a rebre a Sant Adrià un equip acabat d'aterrar a Segona, però que ja s'ha plantat a la zona noble de la taula amb una victòria i un empat, el Pallejà.

 

Notícies relacionades

Comenta