Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Pujant l'aposta

L'AEM incorpora en aquest mercat d'hivern un nou director esportiu, Jordi Ferrón, amb la clara voluntat de seguir professionalitzant la secció

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Tot i la bona tasca feta pel ja exdirector esportiu de la secció femenina de l'AEM, Josep Maria Salmerón, els darrers anys, el club de la Terra Ferma ha fet un pas endavant en la clara voluntat de seguir apostant per créixer i professionalitzar encara més la secció. Jordi Ferrón s'incorpora en l'estructura tècnica del primer equip de l'AEM com a nou director esportiu amb la clara voluntat de «seguir creixent dins d'un dels quatre equips referents del futbol femení a Catalunya», tal com explica el propi Jordi Ferrón.

L'exentrenador de l'Espanyol es mostra «molt content de l'interès» que ha mostrat l'AEM per incorporar-lo al seu projecte, i afirma que «la rebuda d'aquests dies ha estat molt positiva». «M'he trobat molt a gust i de seguida m'han obert les portes de tot i ja només tinc moltes ganes de posar-me a treballar i d'aportar el meu gra en aquest projecte», confessa.

Jordi Ferrón porta molts anys treballant dins el món del futbol femení, ha passat per clubs referents com el Seagull o l'Espanyol i se suma al projecte blau amb la voluntat «d'ajudar i aportar tota l'experiència i treball en la planificació de la pròxima temporada, que donat el nivell dels clubs que conformen la Segona Divisió, s'ha de treballar al màxim perquè aquesta bona tasca que s'ha fet fins ara, tingui continuïtat», explica.

Val a dir que Ferrón s'incorpora al mig d'aquesta temporada atípica, a les portes de la tornada a la competició, amb el primer equip de l'AEM instal·lat entre els quatre primers classificats, un fet que d'aconseguir mantenir al final de la temporada donaria dret a les lleidatanes a poder disputar la promoció d'ascens. «L'objectiu ha de ser continuar la dinàmica, quan les sensacions són bones, s'ha de continuar amb això, buscant estar en la part de dalt, i espero que la meva intervenció sigui més a mitjà o llarg termini», explica el mateix Ferrón.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta