Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

El Seagull torna a la normalitat amb un nou fitxatge

El 2021 de les 'gavines' comença sense competició per l'impacte del coronavirus i amb la incorporació de Nazaret Segura

Villarreal CF

El Seagull va tancar el 2020 amb la bona dinàmica, tant de resultats com de joc, que el va col·locar líder de la competició. La motivació i la il·lusió de l'equip per mantenir i evolucionar la bona feina feta fins ara, ha quedat en pausa per l'impacte del coronavirus. El 8 de gener, dos dies abans del primer duel de l'any, el club va anunciar la detecció del virus i, com a conseqüència, l'ajornament dels dos partits següents. «És la situació que es viu i que molts equips ja l'havien passat. No hi ha major problema. Els ànims estan intactes. Tothom segueix content i amb moltes ganes», afirma l'entrenadora Ana Junyent.

Els partits ajornats han estat contra l'Osasuna a Tajonar i l'Alavés al Nou Estadi, previstos, en un inici, pels dies 10 i 17 de gener. Per no perdre el nivell físic i competitiu, les jugadores han entrenat individualment des de casa amb el suport de Mireia Encina, preparadora física de l'equip. «Ens hem centrat en un entrenament més metabòlic, per simular les càrregues i els estímuls que tenim durant una setmana normal d'entrenaments. També hem aprofitat per centrar-nos en els treballs de mobilitat i complementaris que, moltes vegades, no hi ha temps material», ha explicat Encina a través del Twitter del club.

El Seagull ja ha reprès els entrenaments i la tornada a la rutina competitiva ja té data. El dimecres 27 de gener les 'gavines' es desplaçaran a Navarra per enfrontar-se a l'Osasuna a les 16.30 hores, mentre que encara queda pendent el dia per rebre l'Alavés. «L'any passat ja vam jugar en una hora semblant. Ens han intentat posar un horari com més aviat millor, de fet ha estat un acord fàcil amb elles. Viatjarem dimarts a la tarda i l'endemà tornarem. Sent entre setmana, jugar a aquesta hora ens facilita arribar a casa aviat», afirma Junyent. El penúltim cap de setmana de gener les badalonines tenen descans al calendari i acabaran el mes al Nou Estadi davant del filial de l'Athletic Club.

NAZARET SEGURA, UN REFORÇ PER L'EQUIP
En contrapartida a la situació de l'equip, el Seagull va anunciar la setmana passada la incorporació de Nazaret Segura. La futbolista, a qui les 'gavines' ja volien fitxar l'estiu passat, arriba a Badalona amb experiència a la Segona Divisió, després de la seva trajectòria a l'Alhama i el Villarreal. Tal com comenta Ana Junyent, la migcampista té un «perfil diferent» del de jugadores com Irina Uribe, Adriana Manau o Ainhora Marín, motiu pel qual pot enfortir el conjunt badaloní. «És molt potent i explosiva. Té un estil de joc molt versàtil i ens enriqueix molt tenir un perfil de jugadora diferent. Aguantarà molt la pilota, és molt poderosa amb el joc aeri i té un xut potent. Creiem que ens ajudarà molt», assegura l'entrenadora.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta