Més notícies de Nacional

Apel·lació desestima el recurs de l'Igualada

Malgrat les al·legacions presentades per l'alineació indeguda de Mariona Marsal, el Comitè dóna la raó a la Penya Blanc-Blava, que suma els tres punts, i multa el club de l'Anoia amb 300€

Alberto Fernández

Gairebé tres setmanes més tard, la història arriba al seu final. En les pròximes hores, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) farà oficial la penalització imposada a l'Igualada per l'alineació indeguda de Mariona Marsal en la primera jornada de Lliga. L'endemà que les blaves perdessin davant la Penya Blanc-Blava, l'entitat vallesana va impugnar el matx, al·legant que la jugadora igualadina arrossegava una sanció de la temporada passada. En confirmar la irregularitat, la RFEF va donar la raó a les blanc-i-blaves, tot i que donava un termini de deu dies a l'Igualada per presentar un recurs, pas que van dur a terme. Amb tot, el Comitè d'Apel·lació va desestimar les al·legacions de la directiva blava, que ha decidit no anar més enllà i no tramitar un segon recurs, el termini del qual finalitzava aquest mateix dimarts.

"La Federació ha considerat que no teníem raó i no ens queda cap altra opció que donar el partit per perdut", ha reconegut Robert Palau. Tal com apunta el coordinador general de l'Igualada, un cop la Federació Espanyola ho comuniqui oficialment, el conjunt de Jordi Torres perdrà els tres punts sumats en la primera jornada. La sanció, però, també té conseqüències econòmiques, ja que l'entitat de l'Anoia haurà de pagar una multa de 300 euros. D'aquesta manera, les igualadines baixaran unes quantes posicions i se situaran en la part baixa de la taula. Per contra, la Penya Blanc-Blava aconseguirà tres punts que la permetran compartir lideratge amb el Seagull. "És una mala notícia, però hem d'acatar-la i treballar per recuperar aquests tres punts el més aviat possible", ha afirmat amb ressignació el mateix Palau.

 

Notícies relacionades

Comenta