Més notícies de Nacional

Loren Rubio, satisfet amb la millora del seu equip

Tot i faltar una mica d'intensitat, el tècnic del Sant Gabriel B valora positivament els tres punts aconseguits al derbi

Futfem.cat | Pedro Salado

Loren Rubio, entrenador del filial adrianenc, ha pogut refer-se del mal inici a la Lliga amb la victòria per 2-0 davant l'Espanyol B. "La primera jornada vam cometre moltes errades i hem aprofitat per preparar el partit al llarg de dues setmanes", comentava Rubio, i assegurava: "Hem corregit coses en defensa i les he vist bé físicament, han fet un partit molt gran".
Per contra, Juli García, preparadora del filial blanc-i-blau, no estava gens contenta amb el seu equip: "Crec que avui ha estat més un problema d'actitud que no de posicionament o tàctic". Juli es va mostrar decebuda per l'actuació d'algunes jugadores i va qüestionar la seva continuïtat a l'onze: "Potser hi ha jugadores que es veuen molt fixes a l'onze i les hem de fer més variables". Tot i això, també va confessar que l'equip és molt jove i que la Lliga no ha fet més que començar: "Tenim 24 partits més per treballar i rectificar però hem de saber què és el que ens ha fallat avui. Ens desanimem molt ràpid quan una jugada falla i són jugadores que vénen de Preferent i s'han d'acostumar al ritme de Segona".

El derbi va ser un partit amb poc joc i moltes imprecisions per part dels dos conjunts, Loren Rubio, tècnic del Sant Gabriel, en va explicar els motius: "Ens tenim molt respecte, som dos equips que ens coneixem molt, que ens hem enfrontat moltes vegades i fruit d'aquest respecte ha faltat una mica més de futbol". L'entrenadora del filial espanyolista destacava també el bon joc del conjunt local: "Tenen una bona proposta futbolística i jugadores joves amb molta tècnica".

 

Notícies relacionades

Comenta