Més notícies de Nacional

Loren Rubio: "No aprofitem les ocasiones que tenim"

L'entrenador del Sant Gabriel culpa a l'encert de cara a porteria i la falta de confiança com a principals factors de l'empat sofert davant el Son Sardina

Futfem.cat | Pedro Salado

Amb cara de no saber si plorar o riure va atendre el tècnic blau a Futfem.cat. "L'equip arriba a porteria però no aprofitem les ocasions". Loren Rubio va destacar allò que es veu a la gespa. És una evidència que el Sant Gabriel arriba a l'àrea, però als últims metres no troba encert. "Al primer temps hem tingut tres ocasions molt clares i no aprofitar això ens ha obligat a anar a remolc durant la segona meitat", ha puntualitzat Loren.

Sensacions molt semblants a les que es van viure fa una setmana a Badalona, ja que l'equip va rebre, per segona jornada consecutiva, un gol als últims instants. Aquest déjà vu deixa a l'equip "amb un regust amarg", segons ha remarcat el tècnic adrianenc. Un empat que "no es justifica per la baixa de la capitana Helena Serrano". La defensa "és una peça clau i segurament l'equip hagués patit menys en les jugades a pilota aturada, però el grup ha respòs sense ella", ha finalitzat l'entrenador del Sant Gabriel.

 

Notícies relacionades

Comenta