Més notícies de Nacional

Necessitat de punts al Ruiz Casado

Sant Gabriel i Cerdanyola tornen a la competició amb l'obligació de sumar de tres en tres si volen sortir de la zona perillosa de la taula

Futfem.cat | Manel Expósito

Jornada 7 - 01/11 - 12:30h - Ruiz Casado
  Sant Gabriel-Cerdanyola  

De ben segur que aquestes dues setmanes sense Lliga hauran estat de reflexió profunda a l'oficina del tècnic adrianenc Loren Rubio. El seu equip mostra intensitat i bon joc als últims partits, però la recompensa i fortuna segueix sense aparèixer davant una novena posició i només quatre punts que no reflecteixen el nivell de l'equip. Aquesta jornada és una gran oportunitat per sumar la segona victòria de la temporada davant un nouvingut a la categoria, el Cerdanyola. A la baixa de Marta Villarejo es suma Esther Solà i encara no podrà debutar la japonesa Shiho.

Pel què fa al conjunt vallesà, les noies de Victor Torrijos només han sumat una victòria en aquest inici de campionat, al camp de l'Europa (0-2) i arriben a Sant Adrià després de perdre per la mínima a casa davant el filial de l'Espanyol. Les verdes són el conjunt més golejat del grup amb 16 dianes en contra.

 

Notícies relacionades

Comenta