Més notícies de Nacional

Loren Rubio: "Aquesta victòria l'hem rebut com aigua de maig"

El tècnic del Sant Gabriel valora molt positivament la victòria davant el Cerdanyola, sobretot a nivell psicològic

Futfem.cat | Pedro Salado

El Sant Gabriel va tombar amb solvència el Cerdanyola (5-0) al Ruiz Casado. El seu entrenador Loren Rubio ha assegurat que, aquesta vegada, l'anàlisi global del partit ha estat a l'inrevés al dels últims partits. "Segurament avui ha estat el partit que hem jugat una mica pitjor, però hem estat més efectives. El futbol és així i no ens queixarem ara".

Tot i l'espès partit de l'equip en alguns trams, per a l'entrenador blau la mentalitat a seguir és la de les últimes jornades. "Ens hem de fixar en les últimes jornades, al final, el què ha faltat una miqueta ha estat intentar tancar el partit abans i buscar més intensitat". Una simple "qüestió mental perquè l'actitud canviï sola".

Més enllà de les sensacions dins el camp, "aquesta victòria l'hem rebut com aigua de maig", segons Loren Rubio. "Després de tants partits sense puntuar, una victòria i tres punts a casa sempre són bons. Ens feia falta per agafar més confiança". Ara, les de Sant Adrià sumen 7 punts a la taula i "l'objectiu és sumar el màxim nombre de punts en cada partit", ha assenyalat l'entrenador del Sant Gabriel.

 

Notícies relacionades

Comenta