Més notícies de Nacional

Loren Rubio: "No em compensa guanyar si no oferim una imatge agradable"

El tècnic del Sant Gabriel es va quedar amb un regust amarg tot i la victòria de l'equip davant el Collerense B

Futfem.cat | Pedro Salado

El Sant Gabriel va sumar tres punts importants i obligats davant el Collerense B en aquesta última jornada. Un triomf que no va deixar molt satisfet al tècnic gabrielista, Loren Rubio, malgrat aconseguir una victòria necessitada. L'equip va respondre de cara a porteria davant un rival inferior, però la intensitat del joc no va estar a l'alçada. "Estic content pel resultat i els tres punts, però hem baixat moltíssim la intensitat en la segona part", assegura Loren. "En el primer temps hem sabut controlar el ritme del partit, els gols han arribat molt aviat i ens ha ajudat, però no podem baixar els braços d'aquesta manera", matisa l'entrenador del Sant Gabriel.

Més enllà del contrast visible entre les dues parts, a Loren "no li compensa molt que es puguin aconseguir punts contra els rivals de baix sense oferir una bona imatge", com ja es va poder veure que en l'anterior jornada, quan van perdre contra un equip de la zona perillosa, l'Igualada, i el grup no va ser capaç de treure'n profit. "L'important és aconseguir les victòries davant rivals que estan a la cua, si després guanyem la resta, benvingut sigui, però podem fer una mica més", va confirmar Loren Rubio després d'acabar el partit. Sense veure davant el Collerense la millor versió de l'equip, "sembla que ara es compensa una mica que en els partits que es juga pitjor es guanya amb solvència, i en els quals es lluita i es treballa, no s'acabi de treure res positiu", destaca el tècnic de Sant Adrià.

En la pròxima jornada de Lliga, el Sant Gabriel s'enfronta al Barça. Loren està convençut que seran "les pròpies jugadores" qui "s'exigiran el màxim i lluitaran, ja que és un partit que agrada jugar".

 

Notícies relacionades

Comenta