Més notícies de Seleccions

Catalunya serà seu dels Campionats Autonòmics sub-16 i sub-18

La primera fase tindrà lloc del 18 al 21 de desembre

fcf.cat

La Federació Espanyola de Futbol va realitzar ahir el sorteig dels grups per als Campionats Nacionals de Seleccions Autonòmiques sub-16 i sub-18. Catalunya ha quedat emmarcada dins del grup C amb Castella i Lleó i Extremadura. La competició compta amb cinc grups, tant en la categoria sub-16 com a la sub-18, repartits per seus i Catalunya serà una d'elles.

Tot i que encara no es coneixen els camps de Catalunya on es disputaran els partits d'aquesta competició autonòmica, la Federació Catalana treballa per poder anunciar en breu les entitats que acolliran els partits. Els clubs que ho desitgin poden fer arribar les seves candidatures a la Federació Catalana que decidirà, seguint els requeriments establerts per la Federació Espanyola, les localitzacions més adients.
La primera fase es disputarà entre el 18 i el 21 de desembre i les seleccions que es classifiquin passaran a la segona fase, que tindrà lloc del 5 al 8 de febrer.

La selecció catalana sub-16 és la vigent campiona d'Espanya. Catalunya va imposar-se a Astúries en la final disputada el juny. Un partit molt disputat que les de Natalia Arroyo es van acabar emportant a la tanda de penals.
La sub-18, per la seva banda, tot i fer un bon campionat, no va poder classificar-se per a la final. Les catalanes van caure a semifinals davant Madrid en un partit que també es va acabar decidint als penals.

 

Notícies relacionades

Comenta