Més notícies de Seleccions

Les Planes acollirà els Campionats Autonòmics sub-16 i sub-18

El camp del Levante Las Planas serà la seu de la primera fase d'aquesta competició

Futfem.cat | Sergio Reches

La primera fase dels Campionats Autonòmics en categoria sub-16 i sub-18 es disputarà al Municipal de Les Planes de Sant Joan Despí. Un camp que ja va ser seu de la fase final de la Copa Catalunya el passat mes d'agost. Tot i que encara falta la confirmació oficial, pendent de l'aprovació de la Federació Espanyola, fonts de la Federació Catalana asseguren que Madrid veu amb bons ulls aquesta proposta.

La decisió s'ha hagut de prendre amb poc temps de marge per permetre que totes les entitats que ho desitgessin presentessin les seves candidatures, però el responsable de Logística i Seleccions de la Federació Catalana, Jordi Guillen, assegura que es tindran en compte de cara a la propera fase del campionat: "Hem anat molt justos de temps per obrir el concurs públic però, de cara a la segona fase, hi haurà temps perquè es presentin totes les candidatures".

El camp del Levante Las Planas, doncs, tornarà a acollir una competició catalana al mes de desembre, unes instal·lacions que han estat escollides a petició del cos tècnic. La seleccionadora sub-16, Natalia Arroyo, explica els avantatges del Municipal de Les Planes: "Les mides del camp són molt bones, és un camp gran i que va molt bé per a la nostra proposta de joc i per l'edat de les jugadores". Arroyo assegura també que l'afluència de públic en aquest estadi és, també, un dels motius pel quals l'han triat: "Sempre hi ha molt bon ambient allà, té una grada que s'omple i fa goig". Els factors de logística també han ajudat en aquesta decisió: "La proximitat a Barcelona i al nostre hotel de concentració ho facilita tot", afirma la seleccionadora i afegeix: "A nivell d'infraestructura és un camp que està bé, els vestidors estan bé i l'estat de la gespa també".

La competició començarà a finals d'any, amb la primera fase que es disputarà dels dies 18 al 21 de desembre. La selecció catalana sub-16 és l'actual campiona d'Espanya, mentre que la sub-18 va arribar fins a semifinals als autonòmics de l'any passat.

 

Notícies relacionades

Comenta