Més notícies de Seleccions

Tornen les set catalanes convocades amb la sub-16

Les sis futbolistes del Barça i la jugadora de l'Estartit tornen avui després de tres dies de treball

sefutbol.com

La selecció espanyola sub-16 posa avui punt i final a tres dies de concentració a Madrid. Set jugadores catalanes han format part de la convocatòria de Pedro López, sis futbolistes del Barça, el conjunt que més jugadores aporta a la selecció, i Berta Bou, de l'Estartit.
Les noies han viatjat aquesta setmana a Madrid, per realitzar diverses sessions d'entrenament a Las Rozas i tornen avui a casa per preparar els partits de Lliga amb els seus respectius equips.

El gruix més important de futbolistes l'aporta el Barcelona. Són sis les noies que han estat convocades per Pedro López: Gemma Font, Berta Pujadas, Laia Alexandri, Laia Muñoz, Ona Batlle i Carla Niubó. Totes elles tenen fitxa al juvenil, tot i que algunes jugadores participen esporàdicament amb el filial blaugrana. És el cas d'Ona Batlle, la jugadora que més oportunitats està tenint amb l'equip de Segona Divisió del conjunt català. Xavi Llorens, entrenador del primer equip i coordinador de tot el futbol femení del Barça avisa que s'ha de tenir paciència amb les joves promeses: "Ona és de 1999, hem de tenir una mica de tranquil·litat, d'aquí uns anys ens donarà molt, però no beneficiarem a ningú si anem amb presses".

Llorens es mostra molt satisfet pel protagonisme de jugadores blaugranes en aquestes seleccions: "Estem treballant molt perquè el futur del Barça femení sigui amb molta gent de la casa però hem de ser pacients amb jugadores que són molt importants però que són molt joves". L'entrenador i coordinador de l'entitat catalana sap que el bon moment que està vivint l'equip que dirigeix és un dels grans responsables de l'èxit de les convocatòries amb les seleccions inferiors: "Les noies volen venir aquí perquè fem les coses bé i perquè el mirall que és el primer equip està fent les coses bé. Això ho hem d'aprofitar".

 

Notícies relacionades

Comenta