Més notícies de Seleccions

Els Campionats Autonòmics, a la vista

A falta de poc més d'un mes per començar la competició, les seleccions sub-16 i sub-18 es preparen

fcf.cat

Les seleccions base de Catalunya han realitzat una sessió d'entrenaments aquesta setmana a les instal·lacions que l'INEFC té a Montjuïc. Les futbolistes de les seleccions sub-16 i sub-18 estan preparant els Campionats Autonòmics que es disputaran el proper mes de desembre.
Del 18 al 21 de desembre, les seleccions de Lluís Cortés i Natalia Arroyo disputaran la primera fase d'aquest Campionat, del qual Catalunya serà seu, al Municipal de Les Planes.

La jornada va començar amb l'entrenament de la selecció sub-18. Natalia Arroyo va convocar 21 futbolistes de fins a set clubs diferents, amb protagonisme del Barça que va aportar nou jugadores, seguit pel Sant Gabriel, amb quatre membres.
Posteriorment, i al mateix recinte, es va entrenar el combinat de Lluís Cortés. La selecció sub-16 es va entrenar amb 22 jugadores arribades d'onze clubs diferents de tot Catalunya. El Barça també aporta el major nombre de futbolistes a aquest equip, amb 8 jugadores. L'Espanyol és el següent equip pel què fa a la representació amb quatre jugadores convocades.

LA SELECCIÓ ESPANYOLA ABSOLUTA TAMBÉ ES PREPARA
Amb el Mundial de Canadà 2015 d'aquest estiu al punt de mira, les internacionals del Barça també continuen amb la seva preparació. La selecció espanyola absoluta es concentrarà la propera setmana a Las Rozas (Madrid). Corredera, Virginia, Marta Torrejón, Ruth García, Jenni Hermoso, Alexia, Melani, Vicky Losada i Sonia s'exercitaran sota les ordres de Nacho Quereda del 17 al 10 de novembre.

 

Notícies relacionades

Comenta