Més notícies de Seleccions

El Sant Andreu rep la sub-16

Catalunya disputarà aquesta tarda el segon amistós de la temporada al Narcís Sala

Pedro Salado (Futfem.cat)

Natalia Arroyo ha escurçat en cinc futbolistes la llista per a la tercera sessió preparatòria de la sub-16 abans de disputar el Campionat d'Espanya el pròxim mes de desembre. Un grup de 19 jugadores està cridat a participar en l'amistós que disputarà aquesta tarda Catalunya davant el Sant Andreu -Preferent- (21.00 hores) al Narcís Sala. No hi ha novetats entre els noms de la convocatòria, a excepció de les cinc futbolistes que s'han quedat fora d'aquesta tercera trucada de la selecció: Alba Fernández (Barcelona), Montse Quesada (Damm), Georgina López (Fontsanta-Fatjó), Alèxia Mayer (Sant Gabriel) i Yaiza Navarro (Espanyol).

L'amistós és el segon que disputen les de Natalia Arroyo, després de golejar el Sabadell en la primera concentració celebrada al setembre. Catalunya jugarà la primera fase del Campionat d'Espanya del 16 al 18 de desembre a Castelldefels, davant les seleccions de Balears i Galícia.

 

Aquesta és la llista completa per al partit d'aquesta tarda:
Emma Ramírez, Irene Corral, Judit Viñas, Xènia Pérez, Marta Llopis, Paula Gutiérrez i Aida Esteve (Espanyol); Jana Fernández, Paula Argelaguet, Jordina Colomer, Bruna Vilamala, Clàudia Pina i Ainhoa Marín (Barcelona); María González (Damm); Ana González (Levante Las Planas); Brenda Chicano (Pontenc); Laia Parera (Sant Andreu); Verónica Gené (Sant Gabriel); i Emma Martín (Tortosa-Ebre).

 

Notícies relacionades

Comenta