Més notícies de Seleccions

La sub-19 ja coneix els rivals

Avui s'han sortejat els grups de la ronda elit del pròxim Europeu i de la fase de classificació per a l'Europeu de 2018

UEFA

Mentre afronten els últims dies de preparació a Papua Nova Guinea abans del seu debut al Mundial sub-20, el seleccionador Pedro López i la resta de l'expedició ha conegut els rivals als quals s'enfrontarà en els dos pròxims Europeus. D'una banda, els de la ronda elit del campionat que tindrà lloc a Irlanda del Nord aquest estiu, i de l'altra, els de la fase de classificació per a l'Europeu del 2018 a Suïssa.

EURO 2017
La cita més immediata que haurà de preparar la sub-19 quan torni del Mundial serà la ronda elit de l'Europeu d'Irlanda del Nord. Espanya es jugarà l'accés a la fase final del campionat en una ronda elit en format de lligueta. Les de Pedro López s'enfrontaran a les seleccions de Bèlgica, Rússia i Hongria, les amfitriones dels partits que es disputaran entre el 26 i el 31 de maig del pròxim any. Els països que aconsegueixin el passi jugaran la fase final del 8 al 20 d'agost a Irlanda del Nord.

EURO 2018
L'any que ve, la selecció sub-19 també començarà el camí cap a l'Europeu de Suïssa del 20108. Espanya haurà de superar la fase de classificació on haurà de lluitar contra Ucraïna, Azerbaidjan i Albània. Una lligueta que es disputarà entre el setembre i l'octubre del 2017 en una seu encara per determinar. Les dues millors seleccions de cada grup accediran a la ronda elit de la primavera. L'últim escull abans de la fase final de l'Europeu de Suïssa de l'estiu del 2018.

 

Notícies relacionades

Comenta