Més notícies de Seleccions

L'Espanya més blaugrana visita França

8 de les 18 futbolistes cridades per l'amistós contra la selecció gal·lesa són del Barça

RFEF

La Lliga viurà una nova aturada l'últim cap de setmana de novembre. Una pausa que la selecció espanyola aprofitarà per realitzar una concentració d'una setmana a Las Rozas (Madrid), que culminarà amb un amistós davant un rival d'entitat com és la selecció francesa.

El partit serà dissabte a la nit (21.00 hores) a Le Mans i comptarà amb més presència blaugrana que mai. Fins a 8 futbolistes del Barça han estat cridades per Jorge Vilda (Paños, Torrejón, Leila, Alexia, Jenni, Bárbara, Olga García i Vicky Losada). El seleccionador espanyol ha confiat en només dos clubs de la lliga espanyola i, al marge del Barça, només està representat l'Atlético de Madrid, amb un total de set jugadores. Vilda també ha convocat les internacionals que competeixen a la lliga francesa Irene Paredes i Vero Boquete (Paris Saint-Germain) i Virginia Torrecilla (Montpellier).

Aquest serà el primer amistós per a la selecció espanyola absoluta després de conèixer els rivals als quals s'haurà d'enfrontar a l'Europeu del pròxim any als Països Baixos. Espanya ha quedat ubicada al grup D, juntament amb les debutants Escòcia i Portugal, i a Anglaterra. Un equip molt competitiu al qual la selecció espanyola es va enfrontar a finals d'octubre amb derrota per 1 gol a 2.

 

Aquesta és la llista completa per a l'amistós contra França:
Sandra Paños, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Alexia Putellas, Jenni Hermoso, Bárbara Latorre, Olga García i Vicky Losada (Barcelona); Lola Gallardo, Andrea Pereira, Alexandra López, Silvia Meseguer, Amanda Sampedro, Marta Corredera i Mapi León (Atlético Madrid); Irene Paredes i Vero Boquete (Paris Saint-Germain); i Virginia Torrecilla (Montpellier).

 

Notícies relacionades

Comenta