Més notícies de Seleccions

Espanya participarà a l'Algarve Cup

Les de Vilda jugaran, per primera vegada en la història, en el prestigiós torneig internacional

RFEF

Ja és oficial. Espanya debutarà, aquesta primavera, a l'Algarve Cup, un dels tornejos més prestigiosos del món. La selecció absoluta s'enfrontarà a Islàndia, Japó i Noruega a la fase de grups. La competició és la més antiga i prestigiosa del món del futbol femení, i es disputa des de l'any 1994.

El campionat que acull la regió portuguesa de l'Algarve és una cita marcada en vermell en el calendari de les grans seleccions. Enguany, però, amb grans absències. Hi participen 12 equips repartits en tres grups. Al marge del grup espanyol, també hi seran Canadà, Dinamarca, Rússia, Portugal, Àustria, Xina, Països Baixos i Suècia. La selecció nord-americana, absent en aquesta edició, és la gran dominadora del campionat, amb un total de deu trofeus acumulats. Sí que hi serà l'altre gran triomfadora, Noruega. La selecció nòrdica va guanyar quatre de les cinc primeres edicions.

El torneig internacional es disputarà de l'1 al 8 de març, aprofitant una de les aturades a la Lliga, i servirà per preparar l'Europeu que afrontaran al juliol les de Jorge Vilda als Països Baixos.

 

Notícies relacionades

Comenta