Més notícies de Seleccions

Espanya evita a les favorites

Corea, Costa Rica i el Brasil seran els rivals en el debut de la selecció en un Mundial

Fifa.com

La selecció espanyola ha conegut aquest cap de setmana els rivals amb els què s'estrenarà a la primera fase del Mundial de Canadà 2015. Corea, Costa Rica i el Brasil són els tres combinats que acompanyaran a Espanya al grup E. Les d'Ignacio Quereda debutaran a Montreal el 9 de juny davant Costa Rica, que també debuta en un Mundial. Quatre dies després, s'enfrontaran al Brasil i tancaran la fase de grups el dia 17 davant Corea.

Espanya ha pogut evitar, a la primera fase, a les seleccions més temudes, com el Japó, vigents campiones del món, o potències del futbol femení com Alemanya o els Estats Units. La classificació per als vuitens de final passa per quedar entre les dues primeres seleccions del grup, o bé, ser una de les millors terceres.

En cas de classificar-se, a Espanya li esperen uns encreuaments molt complicats. Si les d'Ignacio Quereda són primeres de grup, s'enfrontarien a les segones classificades del grup més dur de la competició, el què inclou els Estats Units, Suècia, Nigèria i Austràlia. Si passa com a segona de grup, en canvi, Espanya es creuaria amb la selecció que lideri el grup de França, Mèxic, Anglaterra i Colòmbia.
En cas de classificar-se com una de les millors terceres seleccions podria enfrontar-se bé amb el segon del dificilíssim grup D (Estats Units, Suècia, Nigèria i Austràlia), o bé amb el primer del grup A de l'amfitriona Canadà, la Xina, els Països Baixos i Nova Zelanda.

El Mundial de Canadà es disputarà del 6 de juny al 5 de juliol i comptarà amb sis seus ubicades a Edmonton, Ottawa, Vancouver, Winnipeg, Moncton i Mont-real, ciutat on Espanya disputarà la fase de grups.

Aquests són els sis grups que ha presentat el sorteig:
Grup A: Canadà, la Xina, Nova Zelanda i Països Baixos.
Grup B: Alemanya, Costa d’Ivori, Noruega i Tailàndia.
Grup C: el Japó, Suïssa, Camerun i Equador.
Grup D: els Estats Units, Austràlia, Suècia i Nigèria.
Grup E: el Brasil, Espanya, Corea i Costa Rica.
Grup F: França, Anglaterra, Colòmbia i Mèxic.

 

Notícies relacionades

Comenta