Més notícies de Seleccions

Galícia visitarà Catalunya a mitjans d'any

El partit de tornada entre ambdues seleccions serà abans del pròxim Nadal segons la Federació Gallega

FGF

La selecció catalana -que s'enfrontarà a Galícia el pròxim dijous, a Vilagarcía d'Arousa- ja sap que Galícia visitarà Catalunya a mitjans de l'any vinent. Així ho ha confirmat el president de la Federació Gallega de Futbol, Rafael Louzán, durant la presentació del Galícia-Catalunya.

Aquesta data suposa una novetat al calendari de l'absoluta des de la seva refundació l'any 2014 i, per primera vegada, es contempla un partit fora de les festes nadalenques. L'any passat, la selecció catalana també va jugar fora de la data habitual, però no va ser en partit contra una selecció, sinó contra l'Europa en l'homenatge a la capitana del conjunt escapulat 'Teixi'. Així doncs, durant el 2017 podríem tornar a veure Catalunya en dues ocasions, si es confirmés que també hi haurà compromís per Nadal.

Tornant al partit de la pròxima setmana, el duel serà a l'estadi d'A Lomba (Vilagarcía d'Arousa), dijous a les set de la tarda. La selecció gallega ha anunciat que les entrades tindran un preu únic de 5 euros per al públic general, i gratuïtes per als menors de 14 anys.

 

Notícies relacionades

Comenta