Més notícies de Seleccions

Sis futbolistes del Barça amb Catalunya

Ràfols, Alexia, Olga, Vicky, Leila i Aitana Bonmatí s'enfrontaran a Galícia el dia 22

Pedro Salado (Futfem.cat)

Tot i que la Federació Catalana (FCF) encara no ha fet pública la llista de Catalunya, el Barça ha anunciat a través de la seva pàgina web que fins a sis jugadores han estat cridades pel partit que enfrontarà la selecció catalana amb Galícia la pròxima setmana.

La principal novetat és la incorporació de la jove futbolista Aitana Bonmatí, internacional sub-20 amb Espanya i protagonista a totes les categories inferiors de Catalunya. D'altra banda, Olga García podrà vestir de nou la samarreta catalana després que la blaugrana es perdés el partit del Miniestadi el passat Nadal per malaltia. Vicky Losada -aleshores a l'Arsenal- tampoc va poder participar en el partit, però serà dijous a Vilagarcía d'Arousa.

Natalia Arroyo ha tornat a confiar en Laura Ràfols i Alexia, a més de Leila Ouahabi -la temporada passada al Valencia- qui també repetirà experiència amb Catalunya. Per contra, Míriam Diéguez i Marta Torrejón no hi seran. La mataronina no ha pogut compaginar els seus estudis amb el desplaçament i ha hagut de renunciar al partit.

 

Notícies relacionades

Comenta