Més notícies de Seleccions

Andreu Subies: «Demanarem la propera fase a casa»

El president de la Federació Catalana anuncia que vol que Catalunya aculli la segona fase dels Campionats d'Espanya sub-18 i sub-16

Pedro Salado (Futfem.cat)

Un cop superada la primera prova, i de fer-ho amb nota -amb ple de victòries-, les seleccions sub-18 i sub-16 marxen de vacances amb la mirada posada a la segona fase del Campionat d'Espanya. Aquesta competició tindrà lloc del 3 al 5 de febrer, per tant, sense gaire temps per preparar els partits un cop tornat de les festes de Nadal.

Durant el cap de setmana, el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, ha anunciat que l'organisme que presideix demanarà a la Federació Espanyola (RFEF) tornar a acollir una nova ronda del torneig: «Demanarem que la propera fase sigui a casa». Subies va explicar el seu interès a ser una de les seus en aquests estadis de campionat: «Sempre intentem que les primeres fases siguin a casa. Per les èpoques en què cauen -desembre i febrer- volen que les nenes no s'hagin de desplaçar, que no perdin molt temps de la seva vida i que estiguin prop de casa. I més tenint en compte que els hi cau en època d'exàmens».

Si parlem d'una hipotètica final a Catalunya, l'escenari es complica una mica més. El president de la FCF reconeix que la seva prioritat és una altra: «Si no tenim la segona fase, demanarem la final a casa. Però el més important és que les primeres fases les puguem fer a casa i sumar el màxim de punts possibles».

Per últim, Andreu Subies no va deixar passar l'ocasió per lloar la tasca que es fa des dels diferents clubs catalans per impulsar el futbol femení: «Els equips cada vegada poden aportar jugadores, no de més nivell, però si de més formació competitiva. El futbol femení cada vegada està més igualat i les noies cada vegada tenen millor preparació», va assegurar el president de la Federació Catalana.

 

Notícies relacionades

Comenta