Més notícies de Seleccions

Catalunya ja coneix rivals per a la segona fase

Cantàbria i Castella i Lleó seran els rivals al Campionat d'Espanya el pròxim mes de febrer

Pedro Salado (Futfem.cat)

La pluja va obligar a suspendre alguns dels partits de la primera fase que s'havien de disputar a Múrcia del 16 al 18 de desembre. Les federacions van acordar aprofitar les vacances escolars de les jugadores per tal de disputar els quatre partits pendents. Uns duels fonamentals per acabar de completar els grups de cara a la segona fase.

Així doncs, el País Valencià s'ha classificat com a primera de grup, tot i que empatada amb Castella i Lleó, qui serà un dels rivals de Catalunya a la segona fase. Les de Lluís Cortés i Natalia Arroyo conformaran el grup D en la següent ronda, aconseguint el passi com a primeres de grup. Castella i Lleó i Cantàbria - segones del grup E- seran les seleccions a batre per ser a la gran final.

Els combinats catalans són els únics que accedeixen invictes en les dues categories (sub-18 i sub-16). Els dos rivals de Catalunya han sumat 4 punts entre ambdues seleccions. Cantàbria només ha aconseguit una victòria en categoria sub-16 contra l'Aragó (1-3) i un empat en categoria sub-18 davant el mateix rival (2-2). Pel que fa a Castella i Lleó, la sub-18 va sumar 3 punts contra la complicada selecció valenciana (3-1) i va empatar en categoria sub-16 contra Múrcia.

Tot i que encara no està confirmat de manera oficial, tot apunta que Catalunya també acollirà els partits d'aquesta segona fase que es disputarà del 3 al 5 de febrer. Aquesta intenció va manifestar el president de la Federació Catalana, Andreu Subies, a Castelldefels durant la primera fase.

Així queden tots els grups de la segona fase:
GRUP A: País Valencià, Canàries i Astúries
GRUP B: Euskadi, Navarra, Galícia i Múrcia
GRUP C: Andalusia, Balears, Aragó i La Rioja
GRUP D: Catalunya, Cantàbria i Castella i Lleó
GRUP E: Madrid, Extremadura i Castella-la Manxa

 

Notícies relacionades

Comenta