Més notícies de Seleccions

Marta Torrejón fa història

La defensa mataronina del Barça es converteix en la futbolista amb més internacionalitats amb la selecció espanyola

Juanfra Galindo

L'últim amistós de la selecció espanyola absoluta contra el Brasil no va servir només com a preparació per a l'Europeu d'aquest estiu als Països Baixos. Marta Torrejón va fer història convertint-se en la futbolista amb més internacionalitats amb Espanya. En concret, la defensa mataronina del Barça va disputar, contra el Brasil, el seu partit número 72 amb la 'Roja'.

Amb 27 anys, la futbolista ha superat Arantza del Puerto (71) que tenia aquest rècord des del 2015. Des que va debutar contra Anglaterra l'any 2017, Torrejón ha aconseguit 43 victòries, 15 empats i 14 derrotes amb Espanya i la xifra seguirà pujant en els pròxims mesos amb l'Europeu a la vista. De fet, la mataronina és una de les peces claus a la defensa de Jorge Vilda i una de les capitanes de la selecció. A més, durant els 10 anys que ha vestit la 'Roja' ha marcat 9 gols.

Al rànquing trobem jugadores ja retirades com Mar Prieto (65) i Rosa Castillo (57), però també futbolistes que competeixen actualment amb Espanya com són la blaugrana Ruth García (52), l'ex del Barça, Sonia Bermúdez (63) l'ex de l'Espanyol, Vero Boquete (62) i Silvia Meseguer (50).

 

Notícies relacionades

Comenta