Més notícies de Seleccions

Ara és el torn de la selecció catalana

Múrcia acollirà aquest cap de setmana la Copa d'Espanya de futbol platja, on Catalunya arriba en excel·lent estat de forma

FCF

Si el cap de setmana passat va ser el torn dels clubs, aquest ho és el de les seleccions autonòmiques. Una competició on Catalunya l'any passat va aconseguir un gran tercer lloc i aquest any hi arriba amb total confiança de tornar a fer un bon paper. El torneig començarà amb una fase de grups, on les catalanes s'hauran de veure les cares amb Melilla, Extremadura i amb les amfitriones, Múrcia.

Tot i que el combinat català entrena des del juny, les noies que el formen ja estan acostumades a competir juntes, ja que la majoria d'elles també juguen al Roses, equip que la setmana passada va aconseguir el subcampionat d'Espanya per clubs. De fet, només trobem tres noves incorporacions, totes elles procedents del futbol sala i que seran les cares noves que tindrà la selecció. A més, s'hi ha de sumar la baixa de Maria González, jugadora del Roses que no podrà assistir al campionat per ser de viatge.

Dels tres rivals de grup de Catalunya, dos -Melilla i Múrcia- són de gran dificultat tot i que amb cares conegudes, tal com ha explicat Carla Morera, jugadora de la selecció catalana: «Ens ha tocat un grup molt difícil, la setmana passada vam competir al Campionat de Clubs contra equips tant de Múrcia com de Melilla i segur que ens trobem cares conegudes. Són equips de molt nivell, serà difícil».

Tot i així, les sensacions del grup són immillorables, ja que arriben al compromís amb la moral altíssima després del gran paper de la competició de la setmana passada a Cadis: «Aquest grup és una pinya i el campionat de la setmana passada ens va servir per cohesionar-nos encara més. El bon ambient que tenim fora el terreny de joc s'ha reflectit amb bons resultats i per això estem contentes i il·lusionades».

Després del tercer lloc de l'edició passada, l'objectiu català ara és tornar a obtenir una bona classificació. Sense pressió, però amb el respecte de tots els rivals després del bon paper que han fet les jugadores en competicions prèvies, Catalunya buscarà tornar a casa amb el trofeu i d'aquesta manera millorar el resultat de l'any passat.

 

Notícies relacionades

Comenta