Més notícies de Seleccions

Natalia Arroyo: "Hem sigut superiors i hem llegit bé el partit"

La seleccionadora sub-16 destaca el domini de Catalunya i les ocasions generades davant Balears

Futfem.cat | Sergio Reches

Natalia Arroyo es va mostrar molt satisfeta amb la feina feta per les seves jugadores: "Sempre és difícil jugar el primer partit i teníem la necessitat i la responsabilitat de guanyar, però l'equip ha sigut disciplinat, hem sigut superiors i hem llegit bé el partit". La seleccionadora sub-16 va destacar el valor d'haver aconseguit un gol més que als dos partits de la Primera Fase: "Hem aconseguit un marcador una mica més ampli que en els darrers partits i això és important perquè les davanteres agafin confiança".

Malgrat el 3-0 final, Catalunya va desaprofitar un gran nombre d'ocasions davant el combinat balear: "Hem d'afinar la punteria perquè haguéssim pogut sentenciar el partit molt abans. Hem tingut massa temps l'1-0 i arribar al descans amb aquest resultat et posa una tensió que no era real", explicava la seleccionadora catalana. Un fet que Arroyo no valora del tot negativament: "Segurament el marcador no reflecteix tota la superioritat de Catalunya, però em vull quedar amb què avui hem generat moltes ocasions, que era una de les assignatures pendents que teníem per aquesta fase i és també l'aspecte al què més temps hem dedicat durant la preparació dels partits".

En la plana més positiva, la selecció catalana sub-16 va tornar a sumar un partit més amb la porteria a zero. Tres partits i un balanç de 7 gols a favor i cap en contra és el que suma la Catalunya sub-16, però Natalia Arroyo va més enllà i destaca l'esforç de les jugadores per anul·lar el joc del rival: "Més enllà del simbolisme de deixar la porteria a zero, em quedo amb la sensació que pràcticament no ens han arribat. Hem pressionat quan tocava al rival i hem jugat amb equilibri i tranquil·litat".

El diumenge, a partir de les deu del matí, les de Natalia Arroyo s'enfrontaran a la selecció canària amb la confiança que dóna el gran paper que estan fent les vigents campiones també aquesta temporada: "Estem contentes per la victòria, però sobretot perquè estem tenint les sensacions que volem tenir de cara a arrodonir la classificació per a la Fase Final diumenge".

 

Notícies relacionades

Comenta