Més notícies de Seleccions

Navarra, Extremadura i Castella i Lleó, rivals de Catalunya

Les seleccions inferiors ja coneixen els rivals per a la primera fase del Campionat d'Espanya, que es disputarà a casa

Pedro Salado (Futfem.cat)

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat les dates i els rivals als quals s'hauran d'enfrontar les seleccions sub-16 i sub-18 a la primera fase del Campionat d'Espanya. Una competició que acollirà Catalunya un any més.

Durant les primeres dues fases, la sub-16 i la sub-18 competeixen al mateix grup, per facilitar la logística als desplaçaments de les seleccions. En aquest marc, Catalunya han quedat dins un grup format per quatre combinats (Navarra, Extremadura i Castella i Lleó), en el qual només s'enfrontaran a dues d'aquestes seleccions. Un grup que, a priori, sembla accessible, amb Navarra com a conjunt més complicat.

Els partits es disputaran del 14 al 17 de desembre, en horari de matí i tarda. En el cas de Catalunya, obrirà la competició el divendres, 15 de desembre, contra Extremadura, tant en categoria sub-16, com sub-18. El dissabte, la selecció catalana s'enfrontarà a Navarra, també en horari matinal. Per la seva banda, Castella i Lleó s'enfrontarà a Navarra el divendres, i a Extremadura el dissabte.

Catalunya tornarà a ser seu de la primera fase del Campionat d'Espanya. L'any passat aquesta fase es va disputar a Castelldefels, tot i que enguany no s'ha donat a conèixer encara quin serà el camp que acollirà la competició.

L'altra incògnita que encara no s'ha desvetllat és qui agafarà el relleu de Lluís Cortés com a seleccionador sub-18, després que el tècnic hagi entrat a formar part del cos tècnic del primer equip del Barça.

 

Aquests són tots els enfrontaments de la primera fase:
GRUP A (País Valencià)
Euskadi-Galícia
País Valencià-Aragó
Galícia-País Valencià
Aragó-Euskadi

GRUP B (Catalunya)
Catalunya-Extremadura
Castella i Lleó-Navarra
Navarra-Catalunya
Extremadura-Castella i Lleó

GRUP C (Madrid)
Andalusia-Madrid
Astúries-Andalusia
Madrid-Astúries

GRUP D (Cantàbria)
Canàries-Cantàbria
La Rioja-Canàries
Cantàbria-La Rioja

GRUP E (Múrcia)
Balears-Múrcia
Castella-la Manxa-Balears
Múrcia-Castella-la Manxa

 

Notícies relacionades

Comenta