Més notícies de Seleccions

Set blaugrana viatjaran a Bakú

La selecció espanyola sub-17 disputarà la fase de classificació de l'Europeu a Azerbaidjan

Eidan Rubio (RFEF)

La seleccionadora espanyola sub-17, Toña Is, ha fet oficial la llista de jugadores que participaran, del 30 de setembre al 9 d'octubre, a la primera fase de classificació de cara a l'Europeu que se celebrarà a Lituània al maig del 2018.

Un total de 20 futbolistes viatjaran a Bakú (Azerbaidjan) per disputar aquesta eliminatòria en format de lligueta, on Espanya haurà d'estar entre les dues millors del grup, si vol classificar-se. Els rivals seran Montenegro, Islàndia i les amfitriones, Azerbaidjan.

A la llista de Toña Is hi destaca el gran nombre de futbolistes blaugrana, un total de set: Jana Fernández, Aida Esteve, Paula Gutiérrez, Bruna Vilamala, Ainhoa Marín, Claudia Pina i Judit Viñas. La convocatòria també inclou jugadores de l'Athletic Club, Collerense, Madrid, Logroño, Aurrera, Sporting Plaza Argel, Jerez Industrial i Sporting de Gijón.

 

Aquesta és la llista completa:
Jana Fernández, Aida Esteve, Paula Gutiérrez, Bruna Vilamala, Ainhoa Marín, Claudia Pina i Judit Viñas (Barcelona); Leyre Peña, María Isabel Okoye, Irene López i Alejandra Bernabé (Madrid); Amaia García i Naroa Uriarte (Athletic Club); Ascensión Martínez i Eva Navarro (Sporting Plaza Argel); Cata Coll (Collerense); Paula Arana (Aurrera); Teresa Mérida (Jerez Industrial); Ana Tejada (Logroño); i Paula Suárez (Sporting Gijón).

 

Notícies relacionades

Comenta