Més notícies de Seleccions

Catalunya contribueix amb 12 gols al festival d'Espanya

La selecció espanyola sub-17 supera Montenegro per 22-0 en el primer partit de classificació per a l'Europeu de Lituània

UEFA

Les noies de Toña Is han començat trepitjant fort. La selecció espanyola sub-17 s'ha desfet sense oposició de Montenegro en el primer duel del minitorneig classificatori de cara a l'Europeu de Lituània que s'està celebrant aquesta setmana a Bakú, Azerbaidjan.

El festival golejador l'ha obert una catalana, Ainhoa Marín, que completaria un doblet a la primera meitat. Amb tres dianes, la blaugrana Bruna Vilamala també ha tancat una bona actuació amb el seu hat-trick a la segona meitat. L'estrella del partit, però, ha estat Claudia Pina. La davantera blaugrana ha tornat a demostrar que està cridada a ser una de les davanteres més prometedores del panorama català transformant un total de set gols al llarg del partit.

De les altres tres catalanes convocades amb la sub-17, Jana Fernández ha sortit d'inici, mentre que Judit Viñas i Aida Esteve no han tingut minuts en aquest primer compromís disputat a Azerbaidjan. Precisament, aquest país serà el pròxim rival de la selecció el dijous (17.00 hores). L'últim partit de la fase classificatòria serà diumenge contra Islàndia, també a les cinc de la tarda.

 

Notícies relacionades

Comenta