Més notícies de Seleccions

Espanya tanca la classificació per a la ronda elit

L'Europeu de Lituània de l'any vinent és més a prop després de superar la primera fase gràcies a una Claudia Pina espectacular

UEFA

La selecció espanyola sub-17 ha superat Islàndia (1-2) en l'últim partit de la fase de classificació de l'Europeu de Lituània. Les de Toña Is ja tenen assegurat un bitllet per a la ronda elit gràcies a les victòries sobre Montenegro, Azerbaidjan i Islàndia.

En el duel contra les nòrdiques, la sub-17 s'ha posat per davant ben aviat, al minut 13, amb un gol de Claudia Pina. La blaugrana tornaria a ser protagonista del segon gol a la segona meitat (50), avançant de nou Espanya després del gol de Vilhjálmsdóttir, el primer que rep la selecció espanyola en aquest campionat disputat a Bakú, Azerbaidjan.

En aquest partit, Pina ha compartit titularitat amb la també blaugrana Ainhoa Marín. Bruna Vilamala i Aida Esteve han tingut alguns minuts a la segona meitat, mentre que Judit Viñas i Jana Fernández no han participat en aquest duel.

La selecció espanyola ha finalitzat com a primera de grup, amb ple de victòries i amb un balanç de 27 gols a favor i només 1 encaixat. Sens dubte, el gran nom propi del campionat ha estat el de la davantera blaugrana Claudia Pina, que ha aconseguit un total d'11 gols en tres partits. El pròxim 24 de novembre, la localitat suïssa de Nyon acollirà el sorteig de la ronda elit, l'últim escull per aconseguir un bitllet de cara a l'Europeu que se celebrarà a Lituània durant el mes de maig.

 

Notícies relacionades

Comenta