Més notícies de Seleccions

Israel, primer rival en el camí a França 2019

Les tres catalanes convocades am la selecció espanyola debutaran a la fase de classificació el pròxim 23 d’octubre a Tel Aviv

UEFA

Jorge Vilda ha anunciat la llista de convocades a la selecció espanyola absoluta de cara a l’estrena a la fase de classificació del Mundial de França del 2019. Per aquesta cita ha cridat un total de tres catalanes: Marta Torrejón, Leila Ouahabi i Alexia Putellas. La blaugrana Gemma Gili torna a estar convocada després del seu debut amb l’absoluta contra França en l’últim amistós. A més, també hi seran les seves companyes al Barça Mapi León, Sandra Paños, Bárbara Latorre, Patri Guijarro i Mariona Caldentey. Finalment, Vicky Losada i Andrea Pereira han caigut de la llista inicial de Vilda i han estat substituïdes per Sandra Hernández i Eunate Arraiza.

L’expedició es concentrarà el pròxim dimecres, 18 d’octubre, coincidint amb una nova atura a la Lliga. Divendres viatjarà a Tel Aviv, on dilluns té previst enfrontar-se a Israel a l’Estadi Nacional Ramat Gan (16.00 hora catalana).

La selecció absoluta ha quedat situada al grup 7 que inclou, al marge d’Israel, les seleccions d’Àustria, Finlàndia i Sèrbia. La fase de classificació s’allargarà durant tota la temporada, aprofitant les aturades establertes a la competició de Lliga per a aquesta finalitat i es tancarà el pròxim mes de setembre.

 

Aquestes són les 18 futbolistes convocades per Jorge Vilda:
Sandra Paños, Marta Torrejón, Mapi León, Leila Ouahabi, Mariona Caldentey, Patri Guijarro, Bárbara Latorre, Alexia Putellas i Gemma Gili (Barcelona); Lola Gallardo i Amanda Sampedro (Atlético Madrid); Ivana Andrés i Mari Paz Vilas (Valencia); Irene Paredes i Jenni Hermoso (Paris Saint-Germain); Eunate Arraiza (Athletic Club); Sandra Hernández (Valencia); i Virginia Torrecilla (Montpellier).

 

Notícies relacionades

Comenta