Més notícies de Seleccions

Una renovada sub-18 s'entrena a Olímpia

Prop d'una desena de futbolistes fan el salt de la sub-16 amb Arroyo

FCF

La nova etapa de Natalia Arroyo al capdavant de la sub-18 ja ha començat amb entrenaments a Olímpia (Sabadell), com el que té lloc aquesta tarda a partir de les 17.00 hores. La fins a la temporada passada seleccionadora de la sub-16 ha fet el salt a la sub-18 i mantindrà, també, la direcció de l'absoluta. En aquest camí, l'acompanyen un bon grap de jugadores que aquest any ha pujat de categoria. És el cas de sis de les futbolistes que es van proclamar campiones d'Espanya el passat mes de lluny a Euskadi. Ainhoa Marín, Judit Viñas, Sara Extremera, Aida Esteve, Montse Quesada i Marta Llopis són ja part de la selecció sub-18. També han fet aquest salt altres jugadores que han estat convocades en alguna ocasió per Arroyo com la jugadora de l'Igualada Jana Marimon, o Carme Peirau, del Pardinyes.

Tot i que no han treballat directament a les seves ordres, Arroyo també coneix molt bé a la mitja dotzena de futbolistes que repeteixen amb la sub-18: Elena Julve, Laura Galcerán, Maria Llompart, María Molina, Laia Codina i Maria Subies. A més, a la llista de 20 noms que està cridada per als entrenaments d'aquest dimarts hi ha algunes cares noves: Núria Marín, Shara Codina, Ariadna Lara, Paula López, Laura Ariza i Laura Ribas.

Catalunya disputarà la primera fase del Campionat d'Espanya d'enguany a casa, en una seu encara per determinar, del 14 al 17 de desembre. La selecció catalana forma part d'un grup de quatre combinats i els rivals als quals hauran de superar són Navarra, Extremadura i Castella i Lleó.

 

Aquesta és la llista de 20 futbolistes per a la sessió d'entrenament a Olímpia:
Maria Llompart, Marta Llopis, María Molina, Elena Julve, Laura Galcerán i Laura Ariza (Espanyol); Laia Codina, Sara Extremera, Judit Viñas, Ainhoa Marín i Aida Esteve (Barcelona); Montse Quesada, Núria Marín i Shara Codina (Damm); Jana Marimon i Laura Ribas (Igualada); Ariadna Lara i Paula López (Sant Gabriel); Maria Subies (AEM); i Carme Peirau (Pardinyes).

 

Notícies relacionades

Comenta