Més notícies de Seleccions

Nova etapa a la sub-16

Mireia Vera agafa les regnes d'una selecció que viu una revolució a l'equip

FCF

La selecció sub-16 ha engegat aquesta temporada una nova etapa. Al ball habitual de jugadores que fan el salt a la sub-18 i a les que entren per rellevar-les, se suma enguany el canvi a la banqueta. La marxa de Lluís Cortés al cos tècnic del Barça ha fet que Natalia Arroyo hagi deixat la sub-16 per fer-se càrrec de la sub-18 -mantenint la banqueta de l'absoluta- i això ha obert les portes de la sub-16 a Mireia Vera. Exfutbolista i entrenadora amb experiència al futbol base del Girona, a l'FCBEscola de Delhi (Índia) i, més recentment, al Manu Lanzarote, és la nova incorporació del cos tècnic de la Federació Catalana.

Durant la segona sessió d'entrenaments que realitza la selecció a Olímpia (Sabadell) durant la tarda d'aquest dimarts (19.00 hores), Vera continua coneixent les futbolistes i construint un grup sòlid després del gran nombre de canvis que han deixat un equip molt diferent del de la temporada passada. En aquesta convocatòria, només hi ha cinc noms que repeteixen amb la sub-16: Alba Fernández, Bruna Vilamala, María González, Aina Pagespetit i Emma Martín. A més, també compta amb jugadores que han participat en alguna ocasió en les dinàmiques de la selecció com Viktoria Adrianova i Jordina Colomer.

Fins a nou futbolistes abandonen la disciplina de la sub-16 per fer el salt a la sub-18, entre elles, la 'killer' del Barça, Claudia Pina. Amb baixes tan sensibles, les noves incorporacions hauran de treballar per fer un grup sòlid i competitiu per aconseguir revalidar el títol de campiones d'Espanya assolit a Euskadi aquest estiu.

El seu camí començarà al desembre, amb la primera fase del Campionat d'Espanya que enfrontarà la selecció catalana a Extremadura, Castella i Lleó i Navarra amb seu encara per determinar, tot i que sí que està confirmat que serà a Catalunya.

 

Aquesta és la llista de la sub-16 per als entrenaments d'aquest dimarts:
Bruna Vilamala, Alba Fernández, Ariadna Mingueza, Viktoria Adrianova, Laura Mas i Jordina Colomer (Barcelona); Aina Pagespetit, Maria Biosca, Paula Jiménez, Ariadna Márquez i Júlia Guerra (Espanyol); Aina Duran i Queralt Ping (Girona); Clara Carmona i María González (Damm); Sarai Alfonso (AEM); Júlia Font (M. Lanzarote); i Emma Martín (Cambrils).

 

Notícies relacionades

Comenta