Més notícies de Seleccions

La sub-19 compleix el guió

Espanya supera Albània amb comoditat a la fase de classificació de l'Europeu

UEFA

La selecció espanyola sub-19 ha començat el seu camí cap a l'Eurocopa que se celebrarà a Suïssa el pròxim juliol. Ho ha fet complint el guió previst, superant Albània per un contundent 8-0. Aquest és el primer partit de la fase de classificació prèvia a la ronda elit, l'últim escull per a la fase final.

Les de Pedro López no han donat opció les amfitriones. La futbolista de l'Atlético, Carla Bautista ha fet el primer quan només s'havien disputat 9 minuts. Tere Abilleira i l'ex del Barça, Paula Fernàndez han seguit la golejada l'equador de la primera meitat i la sentencia ha arribat de la mà de Bautista, Abilleira i Fernández, que firmaven el seu doblet abans del descans. La segona meitat ha continuat amb una Espanya endollada i dos gols de Damaris Egurrola han tancat el 8 a 0 definitiu.

Azerbaidjan i Ucraïna seran els pròxims rivals en aquest torneig que acull Albània, dissabte (12.00 hores) serà el torn d'Azerbaidjan i la sub-19 tancarà la competició dimarts, 31 d'octubre, a les 14.00 hores.

 

Notícies relacionades

Comenta