Més notícies de Seleccions

La sub-16 continua fent pinya

La selecció catalana afronta una nova sessió d'entrenaments per conjuntar el nou grup

FCF

La selecció sub-16 encara una nova sessió d'entrenament conjunta. Per segona setmana consecutiva, les noies de Mireia Vera es trobaran al Complex Olímpia (Sabadell) per continuar treballant la cohesió d'un grup pràcticament nou.

Si la sub-18 aprofitarà la segona trobada per disputar el primer amistós de la temporada, la sub-16 afrontarà una nova tarda d'entrenaments, a partir de les 17.15 hores, per continuar conjuntant el grup abans d'estrenar-se competint.

A la llista de Mireia Vera per aquesta segona sessió hi ha algunes novetats. La primera, pel que fa al nombre de futbolistes convocades, que s'ha augmentat de les 18 jugadores, a les 21 que participen en aquesta darrera concentració.

No hi són aquesta vegada les jugadores del Barça, Jordina Colomer, ni la de l'Espanyol, Aina Pagespetit. En canvi, entren a la llista Nerea Rodríguez i Aroney González (Igualada), Ona Xarrié (Espanyol, Alba Caño (AEM) i Natàlia Muñoz (M. Lanzarote).

Catalunya prepara la participació en la primera fase del Campionat d'Espanya que tindrà lloc a Catalunya -amb seu encara per determinar- el pròxim mes de desembre i on la selecció sub-16 és la vigent campiona.

 

Aquesta és la llista completa:
Bruna Vilamala, Alba Fernández, Ariadna Mingueza, Viktoria Adrianova i Laura Mas (Barcelona); Ona Xarrié, Maria Biosca, Paula Jiménez, Ariadna Márquez i Júlia Guerra (Espanyol); Nerea Rodríguez i Aroney González (Igualada); Sarai Alfonso i Alba Caño (AEM); Aina Duran i Queralt Ping (Girona); Clara Carmona i María González (Damm); Júlia Font i Natàlia Muñoz (M. Lanzarote); i Emma Martín (Cambrils).

 

Notícies relacionades

Comenta