Més notícies de Seleccions

Dinamarca, Rússia i Israel, els rivals a la ronda elit

La sub-17, liderada per una brillant Claudia Pina, espera redimir-se de la derrota de l'any passat a la final de l'Europeu

UEFA

La selecció espanyola sub-17 haurà de superar Dinamarca, Rússia i Israel si vol repetir presència a la fase final de l'Europeu d'enguany. Després de la derrota a la final contra Alemanya en l'última edició, Espanya espera redimir-se i aixecar el títol el pròxim mes de maig a Lituània. Aquesta vegada, a més, la fase final de l'Europeu té un premi doble, ja que els tres finalistes aconseguiran un bitllet per al Mundial sub-17 que es disputarà a l'Uruguai d'aquí a un any.

La selecció dirigida per Toña Is ha estat ubicada al grup 3 i entre els tres rivals que haurà de superar es troba un debutant a la ronda elit, com és el combinat d'Israel. Només el primer classificat aconsegueix un bitllet per a la fase final que es disputarà a Lituània del 9 al 21 de maig del 2018.

Espanya comptarà amb una estel·lar Claudia Pina a les seves files. Una davantera que brilla a totes les competicions i que a la fase de classificació va assolir els 11 gols en només tres partits, molt lluny dels 6 gols de les davanteres de França, Portugal o Anglaterra. Una xifra que la situa al capdavant de les màximes golejadores del torneig. De fet, la jugadora del Barça va anotar fins a 7 gols en el partit d'estrena a la competició que va finalitzar amb una escandalosa golejada de 22 a 0 a Montenegro, la més gran a la història de la competició.

Aquests són els 7 grups que ha assignat el sorteig celebrat aquest matí a Nyon (Suïssa) per a la ronda elit:
Grup 1: Països Baixos, Bèlgica, Portugal i Romania
Grup 2: Suècia, França, Escòcia i Finlàndia
Grup 3: Espanya, Dinamarca, Rússia i Israel
Grup 4: Hongria, Sèrbia, República Txeca i Itàlia
Grup 5: Anglaterra, Noruega, Suïssa i Eslovènia
Grup 6: Àustria, Polònia, Bòsnia i Hercegovina i Turquia
Grup 7: Alemanya, Irlanda, Islàndia i Azerbaidjan

 

Notícies relacionades

Comenta