Més notícies de Seleccions

La sub-18 recupera el duel contra el Levante

Natalia Arroyo introdueix cinc canvis en la llista per visitar el camp planenc

FCF

La selecció catalana sub-18 s'enfrontarà al Levante Las Planas aquesta nit. Un duel que s'hauria d'haver disputat el passat 8 d'octubre, però que va quedar suspès a causa de l'aturada general que es va registrar a Catalunya i que deixar el camp planenc tancat.

El duel es jugarà a Les Planes a partir de les nou del vespre i serà el tercer amistós que disputi la sub-18 després d'acumular dues victòries en la preparació de cara al Campionat d'Espanya. Catalunya va superar el Sant Gabriel per 2-0 i al Pallejà per 5 gols a 1.

Amb les baixes d'última hora de tres jugadores del Barça (Laia Codina, Anna Torrodà i Candela Andújar), el club amb més representants serà l'Espanyol, amb fins a sis futbolistes a la llista de Natalia Arroyo. Una convocatòria que també inclou jugadores del Barça (4), Damm (3), Igualada (2), Sant Gabriel (2) i AEM.

La seleccionadora catalana ha introduït fins a cinc novetats a la llista de 18 futbolistes respecte al partit contra el Pallejà. A Les Planes hi seran Maria Benedicto i Maria Llompart (Espanyol); Laia Parera i Núria Marin (Damm); i Maria Subies (AEM). A les baixes de les tres jugadores del Barça se'ls afegeixen les de Laia García (Sant Andreu) i Elena Julve (Espanyol).

 

Aquesta és la llista completa per al partit contra el Pallejà:
Maria Benedicto, Marta Llopis, Maria Molina, Maria Llompart, Laura Galceran i Laura Ariza (Espanyol); Aida Esteve, Ainhoa Marín, Judit Viñas i Sara Extremera (Barcelona); Montse Quesada, Laia Parera i Núria Marin (Damm); Ariadna Lara i Paula López (Sant Gabriel); Laura Ribas i Jana Marimon (Igualada); i Maria Subies (AEM).

 

Notícies relacionades

Comenta