Més notícies de Seleccions

Mireia Vera: «Guanyar un partit en aquesta fase no és gens fàcil»

La seleccionadora que ha debutat amb la sub-16 fa una valoració de la primera ronda celebrada aquest cap de setmana

FCF

La selecció catalana sub-16 ha jugat aquest cap de setmana la primera fase del Campionat d'Espanya que enguany s'ha celebrat a Catalunya, concretament a Vilafranca del Penedès. Com a principal novetat de la selecció, Mireia Vera ha agafat les regnes de l'equip i ha aconseguit sumar fins a 4 punts després dels dos enfrontaments de la fase contra Extremadura (2-2) i Navarra (4-0).

La seleccionadora es mostra satisfeta per l'actuació general de l'equip durant el cap de setmana: «L'empat de dissabte és cert que ha estat força dur, però aquest fet ens ha fet sortir en estat d'alerta al partit de diumenge i no cometre els mateixos errors. En la victòria contra Navarra les jugadores han sabut gestionar molt millor els nervis, o la possible pressió que pot comportar un enfrontament així».

Les sensacions són positives, ja que les jugadores no han abaixat els braços en cap moment de la fase i han sabut transformar la sensació amarga de l'empat contra Extremadura en una victòria contundent davant el conjunt navarrès. Tot i la victòria, Vera no vol transmetre la sensació de facilitat: «El conjunt navarrès no ha abaixat els braços, ni ens han posat les coses fàcils en cap moment. Tots els equips tenen les seves armes i elles no han reduït el ritme en cap moment i han seguit insistint».

Com a balanç general del seu debut, Mireia Vera denomina el campionat com a «molt maco», i assegura que és «molt bonic de viure com a entrenadora i com a jugadora», i es queda amb «la dificultat que suposa guanyar un partit. Cap partit és fàcil i cap rival pot considerar-se pitjor». La següent fase que espera l'expedició catalana sub-16 serà el pròxim 9-11 de febrer, amb seu encara per determinar.

 

Notícies relacionades

Comenta