Més notícies de Seleccions

Primer test de l'any per a la sub-18

El combinat català s'enfrontarà al primer equip de l'Espanyol per preparar la segona fase del Campionat d'Espanya

FCF

El conjunt dirigit per Natàlia Arroyo comença aquest dimecres la preparació per a la segona fase del Campionat d'Espanya. A les 18.00 hores, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l'Espanyol posarà a prova una selecció que està situada al capdamunt de la taula després d'una excel·lent primer fase. La selecció catalana es va imposar als dos partits disputats a Vilafranca durant la primera fase. Primer, contra Extremadura, la sub-18 va golejar amb un contundent 5 a 0 i després va superar Navarra per 2 gols a 0. Amb aquests resultats, les de Natàlia Arroyo són líders amb 6 punts i s'enfrontaran a la segona fase amb seleccions, a priori, més inferiors, ja que encara no han sumat cap punt, com Andalusia, La Rioja i l'Aragó.

Per arribar de la millor manera a aquesta cita, la sub-18 comença a preparar-se amb diferents partits de nivell. El primer d'ells contra el rival amb més entitat fins aleshores, el primer equip de l'Espanyol. Les blanc-i-blaves aprofiten la jornada de descans de seleccions per disputar el partit contra la selecció catalana. Un partit que pel conjunt de Joan Bacardit pot servir per guanyar confiança després d'encadenar cinc derrotes consecutives.

La segona fase es disputarà el segon cap de setmana de febrer, el 10 i 11, amb seu encara per determinar. Per al partit, Natàlia Arroyo ha convocat les mateixes jugadores que van disputar la primera fase amb la novetat de Núria Marín, de la Damm, que ha entrat a la llista en substitució de María Molina que ha estat baixa d'última hora.

 

La relació de convocades és la següent:
Aida Esteve, Ainhoa Marín, Judit Viñas, Sara Extremera, Anna Torrodà, Candela Andújar, Laia Codina i Claudia Pina (Barcelona); Maria Benedicto, Marta Llopis, Maria Llompart, Laura Galceran i Laura Ariza (Espanyol); Montse Quesada, Núria Marín i Laia Parera (Damm); Ariadna Lara (Sant Gabriel); i Maria Subies (AEM).

 

Notícies relacionades

Comenta