Més notícies de Seleccions

Pocs canvis per preparar la segona fase

La sub-16 de Mireia Vera realitza una sessió d'entrenament a Sabadell

FCF

Amb la mirada posada a la segona fase del Campionat d'Espanya, la selecció catalana sub-16 participa aquesta tarda en una sessió d'entrenament a Olímpia (Sabadell). A partir de les cinc de la tarda, Mireia Vera dirigirà aquesta sessió quan resten poc més de tres setmanes per a la segona fase.

Una competició encara sense seu confirmada, tot i que Catalunya té moltes probabilitats, com a primera de grup, d'acollir la segona fase. Els possibles rivals de la selecció són els combinats d'Andalusia, La Rioja i l'Aragó, tot i que en tractar-se d'un grup de quatre -igual que a la primera fase- només s'hauran d'enfrontar dues d'elles. Un quadrant que no es coneixerà fins a saber si Catalunya serà seu de la competició o no.

Mireia Vera comptarà amb un total de 19 futbolistes per a aquesta sessió de preparació. La novetat a la llista és l'entrada de Viktoria Adrianova, del Barça. Mariona García i Mar Dueso, per la seva banda, han entrat a la llista a última hora en substitució d'Aina Duran i Bruna Vilamala.

Barça i Espanyol són els clubs amb representació més àmplia, amb sis i quatre futbolistes, respectivament. També hi són jugadores de l'Igualada, AEM, Damm, Girona, Manu Lanzarote, Cambrils i Reus Deportiu.

 

Aquestes són les 19 futbolistes citades per la sub-16: Alba Fernández, Jana Fernández, Adriana Mingueza, Jordina Colomer, Laura Mas i Viktoria Adrianova (Barcelona); Aina Pagespetit, Paula Jiménez, Ariadna Márquez i Júlia Guerra (Espanyol); Clara Carmona i María González (Damm); Queralt Ping (Girona); Júlia Font i Mariona García (M. Lanzarote); Aroney González (Igualada); Sarai Alfonso (AEM); Mar Dueso (Reus Deportiu) i Emma Martín (Cambrils).

 

Notícies relacionades

Comenta