Més notícies de Seleccions

La segona fase, a Santa Perpètua de la Mogoda

Catalunya tornarà a acollir una nova ronda del Campionat d’Espanya sub-18 i sub-16

FCF

El Paco Navarro de Santa Perpètua de la Mogoda és el camp escollit per acollir la segona fase del Campionat d’Espanya sub-8 i sub-16. Igual que la primera fase, Catalunya tornarà a ser seu de la competició que tindrà lloc el segon cap de setmana del febrer.

Com a cap de grup, les seleccions catalanes s’enfrontaran a Andalusia i La Rioja. El quart integrant del grup és l’Aragó, que s’enfrontarà també a aquestes dues seleccions. Els partits tindran lloc divendres i dissabte en horari de matí i de manera simultània en dos camps. Divendres les seleccions sub-18 i sub-16 jugaran contra Andalusia a les 12 del migdia i tancaran la competició el dissabte, 10 de febrer, a la mateixa hora, contra La Rioja.

El rival més complicat és, a priori, Andalusia, segon classificat del grup C amb un total de 6 punts. Tots ells, però, aconseguits per la selecció sub-16, que va guanyar Madrid (1-0) i Astúries (1-2). D’altra banda, Catalunya s’enfrontarà a una de les seleccions més accessibles, ja que és un dels únics dos combinats que no ha sumat cap punt en els quatre partits disputats a la primera fase.

 

Aquests són els horaris de la segona fase:
Divendres, 9 de febrer (10.00 hores)
Aragó-La Rioja (sub-18 i sub-16)

Divendres, 9 de febrer (12.00 hores)
Catalunya-Andalusia (sub-18 i sub-16)

Dissabte, 10 de febrer (10.00 hores)
Andalusia-Aragó (sub-18 i sub-16)

Dissabte, 10 de febrer (12.00 hores)
La Rioja-Catalunya (sub-18 i sub-16)

 

Notícies relacionades

Comenta