Més notícies de Seleccions

Desafiament a Les Comes

La sub-16 s’enfronta al fred i a un rival rocós en l’amistós d’aquest dimecres a Igualada

FCF

La selecció catalana sub-16 desafiarà el fred de Les Comes i un rival molt sòlid com l’Igualada en una de les darreres proves abans d’afrontar la segona fase del Campionat d’Espanya. Una competició que tindrà lloc la segona setmana del febrer a Santa Perpètua de la Mogoda.

Si el passat dimarts la selecció de Mireia Vera realitzava una sessió d’entrenament a Olímpia, aquest dimecres Catalunya es posarà a prova en competició davant un conjunt de Segona Divisió. Un test de gran nivell per a les joves futbolistes de la sub-16.

La seleccionadora aposta per un bloc molt similar de futbolistes, amb predomini de Barça i Espanyol, però on també s’ha colat una futbolista del Pontenc, Clàudia Ruiz. També serà novetat Andrea Gómez, del AEM, en substitució de les baixes d’última hora de Laura Mas i Mar Dueso.

 

El partit serà a les nou del vespre a Les Comes d’Igualada i aquestes són les 19 futbolistes convocades:
Alba Fernández, Jana Fernández, Adriana Mingueza, Jordina Colomer i Viktoria Adrianova (Barcelona); Aina Pagespetit, Paula Jiménez, Ariadna Márquez i Júlia Guerra (Espanyol); Alba Caño, Andrea Gómez i Sarai Alfonso (AEM); Clara Carmona i María González (Damm); Aroney González (Igualada); Clàudia Ruiz (Pontenc); Queralt Ping (Girona); Mariona García (M. Lanzarote); i Emma Martín (Cambrils).

 

Notícies relacionades

Comenta