Més notícies de Seleccions

Canvi als horaris del Campionat d'Espanya

La FCF fa marxa enrere i elimina la coincidència dels partits de Catalunya, que ara jugarà en dues franges horàries diferents

FCF

Les crítiques rebudes sobre els horaris dels partits del Campionat d’Espanya sub-18 i sub-16 han fet reaccionar la Federació Catalana de Futbol (FCF), qui ha anunciat canvis per ajustar-se a les demandes dels aficionats.

Inicialment, el màxim organisme del futbol català havia programat els partits de les seleccions sub-18 i sub-16 catalanes contra Andalusia per a la mateixa hora i a camps diferents. Un fet que impossibilitava els aficionats desplaçats poder gaudir dels dos enfrontaments, com era habitual fins a aquell moment.

Amb el canvi introduït per la FCF, es recupera el repartiment horari habitual de la competició. Així, la sub-16 de Mireia Vera s’estrenarà contra Andalusia el divendres, 9 de febrer, a les 10 del matí, mentre que la sub-18 repetirà rival a partir de les 12.15 hores. Dissabte, en els mateixos horaris, les seleccions catalanes s’enfrontaran a La Rioja.

Catalunya acull la segona fase del Campionat d’Espanya, que se celebrarà al Paco Navarro de Santa Perpètua de la Mogoda, repetint així com a amfitriona després d’haver organitzat la primera fase a Vilafranca del Penedès.

 

Aquests són els horaris definitius de la segona fase:
Divendres, 9 de febrer (10.00 hores)
Catalunya-Andalusia (sub-16)
Aragó-La Rioja (sub-16)

Divendres, 9 de febrer (12.15 hores)
Catalunya-Andalusia (sub-18)
Aragó-La Rioja (sub-18)

Dissabte, 10 de febrer (10.00 hores)
La Rioja-Catalunya (sub-16)
Andalusia-Aragó (sub-16)

Dissabte, 10 de febrer (12.15 hores)
La Rioja-Catalunya (sub-18)
Andalusia-Aragó (sub-18)

 

Notícies relacionades

Comenta