Més notícies de Seleccions

Última parada

La sub-18 catalana entrena aquest dimarts a Sabadell abans de començar, divendres, el Campionat d'Espanya

FCF

Natalia Arroyo esgota els últims dies abans que comenci la segona fase del Campionat d'Espanya a Santa Perpètua de la Mogoda. La selecció catalana sub-18 es concentra aquest dimarts a la tarda (16.30 hores) per realitzar un últim entrenament. La pròxima vegada que es trobin les 18 futbolistes serà ja a la concentració prèvia a la competició.

Catalunya afronta el Campionat d'Espanya amb la clara voluntat de repetir el bon paper de la temporada passada, quan la selecció va arribar fins a la fase final. Malauradament, la sub-18 no va poder superar Madrid a la final i es va haver de conformar amb el subcampionat. El camí per tornar a una final passa per superar aquest cap de setmana els combinats d'Andalusia i La Rioja.

En el camí cap a la segona fase, l'equip de Natalia Arroyo ha sumat una derrota per la mínima contra l'Espanyol de Primera Divisió i un empat contra el campió de Corea del Sud, el Hyundai Steel. De cara a aquesta última trobada, la seleccionadora ha realitzat alguns canvis respecte al matx contra les asiàtiques. No hi són les blaugrana Clàudia Pina, Nuria Marín, ni Paula López. Per contra, Arroyo ha cridat les també jugadores del Barça Anna Torrodà, Paula Gutiérrez i Candela Andújar, i la futbolista de l'Igualada Jana Marimon.

 

Aquesta és la llista completa:
Aida Esteve, Ainhoa Marín, Sara Extremera, Anna Torrodà, Laia Codina, Paula Gutiérrez i Candela Andújar (Barcelona); Marta Llopis, Laura Galcerán, Laura Ariza i Maria Llompart (Espanyol); Ariadna Lara i Paula López (Sant Gabriel); Marta Ortiz i Jana Marimón (Igualada); Montserrat Quesada i Laia Parera (Damm); i Maria Subies (AEM).

 

Notícies relacionades

Comenta